Minder stress met een onbeperkt data sim only abonnement

Heb je wel eens last van een slechte internetverbinding? Valt het op dat je internet thuis op werk wel eens uitvalt? Dat is natuurlijk zeer vervelend, en zorgt ervoor dat je enerzijds thuis niet kunt genieten van je vrije tijd en anderzijds je workflow verslechtert. Er zijn namelijk genoeg mensen die thuis werken en dus van hun WiFi gebruik maken. Dit is niet altijd even optimaal. 

Verder is het goed mogelijk dat je onderweg ook even op je gemak (werkgerelateerde) informatie wilt opzoeken, iets wilt checken of je e-mail wilt controleren. Dit is allemaam mogelijk met een sim only abonnement, waarbij onbeperkt internet belangrijk is. Lees in dit artikel over minder stress met een (onbeperkt data) sim only abonnement!

Altijd online 

Met een sim only onbeperkt internet abonnement ben je altijd online. Dit zorgt ervoor dat je nooit iets hoeft te missen. Daarnaast ben je altijd bereikbaar. Heb je wel eens stress of maak je je zorgen dat je niet bereikbaar bent? Dat los je op met een sim only abonnement. 

Sim only voor thuis 

Wanneer je thuis bent, wil je natuurlijk genieten van je vrije tijd. Internetten, Netflix, YouTube: wat het ook is, het is wel fijn dat je hier dan ongestoord gebruik van kunt maken. Een WiFi verbinding is niet altijd optimaal. Daarom is het handig om een sim only abonnement met onbeperkt internet te hebben. Zo kun je thuis gebruiken maken van je mobiele hotspot en op bijvoorbeeld je laptop ongestoord gebruik maken van het internet.

Daarnaast zijn er velen die thuis werken. Vooral in deze tijd is het aantal thuiswerkers flink gestegen. Niets is zo vervelend als een slechte of instabiele internetverbinding terwijl je geconcentreerd aan het werk bent of bijvoorbeeld in een videocall met je collega’s zit. Het is dan fijn als je direct kunt overschakelen naar een snelle en stabiele 4G- of 5G internetverbinding via je mobiele hotspot. 

Sim only voor op werk

Een sim only abonnement op werk kan ook voordelen opleveren. Ook op werk is een internetverbinding namelijk niet altijd optimaal. Als dit lang duurt, kun je ervoor kiezen om je hotspot te gebruiken en door te werken met je sim only (onbeperkt data) verbinding. Het voordeel hiervan is vooral dat je snel en stabiel internet hebt. 

Extra tips om je (werk)stress te verminderen

Hiernaast zijn er nog een aantal andere relevante dingen die je kunt doen om je (werk)stress te verminderen. Hieronder zijn een aantal tips beschreven:

  • Je kunt er ook voor kiezen om met je sim only abonnement onbeperkt te bellen en sms’en. Zo kun je altijd iedereen bereiken!
  • Hoewel het goed is om altijd een sterke verbinding te hebben en bereikbaar te zijn, is het ook belangrijk dat je tijd vrijmaakt voor rust. Constant actief bezig zijn zorgt ervoor dat je niet kunt rusten, wat uiteindelijk meer stress gaat opleveren. Vergeet dus niet: kies ook voor rust.
  • Werk gestructureerd. Structuur zorgt namelijk voor meer rust in je hoofd, wat leidt tot minder stress. 
  • In dit artikel is een aantal keer een mobiele hotspot genoemd. Gebruik dit wanneer je tijdelijk een slechte (of geen) internetverbinding hebt. Zo gebruik je eenvoudig je sim only abonnement met bijvoorbeeld je laptop.

Leave a Comment