Voegt het vernieuwen van ramen waarde toe aan uw huis?

Als het aankomt op huisverbeteringsprojecten, kan de lijst eindeloos lijken. Hoewel sommige meer toegankelijke en doe-het-zelf projecten het huis aantrekkelijker maken, weten slimme huiseigenaren dat het rendement van de investering belangrijk is als het gaat om uitgebreidere en duurdere projecten. Weten welke projecten zullen renderen op de doorverkoopmarkt kan een belangrijke overweging zijn bij het prioriteren van huisverbeteringen.  

Wat kunnen nieuwe ramen voor uw huis doen?

Nieuwe ramen bieden huiseigenaren de kans om het uiterlijk van hun huis te vernieuwen. Overweeg om te investeren in een aantal op maat gemaakte raamvormen om architectonisch belang toe te voegen of het natuurlijke licht in uw huis te versterken. Verruim dat prachtige uitzicht op de achtertuin of voeg openslaande deuren naar de tuin toe. De opties en mogelijkheden om uw ramen en deuren aan te passen zijn eindeloos.  

Nieuwe ramen zorgen vaak ook voor een verbeteren van uw energie efficiëntie. Van label E naar label B of C. Het kan met behulp van nieuwe ramen. Ook heeft dit natuurlijk een direct effect op het besparen van energiekosten.

Als u alle redenen in aanmerking neemt waarom het vervangen van uw ramen goed is voor uw comfort, uw portemonnee en het milieu, dan is het een no-brainer. 

Als u over een paar jaar uw huis wilt verkopen, kan het vervangen van de ramen uw huis helpen op te vallen. Kopers kopen graag huizen die niet alleen instapklaar zijn, maar ook zijn voorzien van moderne voorzieningen. Nieuwe ramen hebben dus het potentieel om de verkoopbaarheid van uw huis te verbeteren en u te helpen een hogere verkoopprijs te vragen. 

Wat zijn de voordelen van nieuwe ramen?

Zelfs als u niet van plan bent om uw huis vandaag te verkopen, kan dubbel glas bestellen of triple glas u nu al geld besparen. We hebben al gezegd dat vervangende ramen uw energierekeningen kunnen verlagen, waardoor u geld kan besparen. Nieuwe ramen zorgen voor een goede afdichting van uw huis, zodat er geen lucht naar buiten kan lekken. Luchtlekkages zijn de belangrijkste oorzaak van energieverspilling. Wanneer u lekkages elimineert door inefficiënte ramen te vervangen, zult u minder uitgeven aan het verwarmen maar ook aan het koelen van uw huis.

Het zal u misschien verbazen dat de kosten voor het verwarmen van uw huis meer dan 40 procent van uw jaarlijkse energiebudget opslokken. Hoewel het in het begin een kostenpost is, kunnen nieuwe ramen deze kostenpost verlagen, waardoor u meer geld overhoudt.

Dus, voegen vervangende ramen waarde toe aan uw huis? 

In het kort, ja. Het vervangen van oude ramen verhoogt de waarde van uw huis. Het vervangen van ramen staat zelfs in de top tien van woningverbeteringsprojecten die de doorverkoopwaarde van een huis verhogen.  

Vervangende ramen van JLM Glas

Nu u weet dat het vernieuwen van ramen een no-brainer is raden wij u aan om dubbbel glas te bestellen bij JLM glas. Een expert met meer dan 20 jaar ervaring in de glaszetterij.

Leave a Comment