Een warme winter dankzij je verwarmd shirt en verwarmde broek®

Als je deze winter de kou in moet kan je jezelf heel dik inpakken met een warme trui, dikke jas, muts en sjaal. Veel kleding over elkaar waardoor je bewegingsvrijheid wat wordt belemmert. Als je er niet als Michelin mannetje bij wilt lopen kan je ook kiezen voor de verwarmende kleding van BERTSCHAT®. Zij hebben een hele collectie met diverse producten die er voor zorgen dat je comfortabel en warm de kou kan trotseren.

Met warme benen de koude in

Wellicht komt het herkenbaar voor dat als je lange tijd buiten stil moet staan je benen helemaal verkrampen. Omdat je niet genoeg beweegt worden je spieren steeds kouder en ontstaat er een stijf of verkrampt gevoel. Dit kan bijvoorbeeld als je bij een sportwedstrijd buiten staat te kijken, je aan het werk bent op de markt of wanneer je in een koelcel werkt. Om te voorkomen dat je dit met koude benen moet doen is er de verwarmde broek van BERTSCHAT®. Deze comfortabele broek is lekker dun waardoor je hem perfect onder een gewone broek kan dragen. 

Perfecte warmte verdeling

De verwarmde broek heeft 3 verwarmingselementen  op strategische plekken geplaatst zodat je hele onderlijf warm blijft. Aan de achterkant ter hoogte van je onderrug zit een element en aan de voorkant zitten twee elementen ter hoogte van de knie.  Je kan de temperatuur zelf op drie verschillende standen instellen waardoor je het altijd comfortabel hebt. Dankzij de krachtige accu kan je wel tot vijfenhalf uur verwarmen.

Ook een warm bovenlijf

Als je naast warme benen ook een warm bovenlijf wil, kies dan ook voor een verwarmd shirt van BERTSCHAT®. Dit shirt met lange mouwen kan perfect onder je gewone kleding gedragen worden zonder dat je er last van hebt. Het is bijvoorbeeld ideaal om tijdens je wintersportvakantie te gebruiken. Het shirt heeft twee krachtige verwarmingselementen waarvan een op de rug en een op de borst. Als je al meerdere lagen kleding draagt is het heel fijn dat de onderste laag warmte afgeeft. De lagen daarboven werken dan als isolatie zodat de warmte zo goed mogelijk binnen blijft. Net als de verwarmde broek is het verwarmde shirt ook in drie verschillende warmte standen te zetten. De accu berg je makkelijk op in een met rits afsluitbare zak aan de zijkant van het lichaam waardoor je er tijdens het dragen niks van voelt. Op de laagste stand gaat de accu tot wel 8 uur lang mee.

Shirt en broek combineren

Doordat de verwarmde broek en het verwarmde shirt unisex zijn, kan iedereen ze dragen en comfortabel warm blijven. Het stretch materiaal zorgt tevens voor de comfortabele pasvorm. Uiteraard zijn beide artikelen los verkrijgbaar maar momenteel worden ze ook als mooie combideal verkocht waar je een goede korting op ontvangt. Als je nieuwsgierig bent geworden kan je een kijkje nemen op BERTSCHAT.EU. Hier vindt je ook nog allerlei andere verwarmende producten als verwarmde softshell jassen, verwarmde hooded sweatshirts, verwarmde sokken en verwarmde handschoenen

Leave a Comment